Jordoverfladen hæver og sænker sig konstant, samtidig med at verdenshavene stiger. Vi er eksperter i at måle og beregne hvordan disse ændringer kan have indflydelse på levetiden og funktionsdygtigheden af bygninger og installationer, over og under jorden, og rådgive om, hvilke konsekvenser det kan have for lige netop dit projekt.

Der er store regionale og lokale forskelle på landets vertikale bevægelser. Kombineret med den stigende vandstand, har disse bevægelser stor betydning for mange områder og brancher.

I kystnære områder er viden om landets bevægelser og den stigende vandstand essentiel, når man skal klimasikre landet mod naturens kræfter og sørge for, at digerne har den rigtige styrke og højde, når stormen raser.

Derudover har viden om landbevægelser afgørende betydning, når man skal etablere eller renovere kloaker og ledninger. Her kan lokale vertikale landbevægelser på få millimeter om året sætte funktionaliteten ud af drift og begrænse levealderen på installationerne voldsomt med store økonomiske konsekvenser til følge.

Vi er specialister i at måle og beregne vertikale landbevægelser og knytte dem sammen med den stigende vandstand. Denne kombinationen kan anvendes til fremskrivning af forskellige scenarier – til stor nytteværdi i arbejdet med klimatilpasning og inden for forsyningssektoren.

Vi tilbyder konkret rådgivning, baseret på målinger og beregninger, foretaget med veldokumenterede metoder kombineret med de nyeste teknologier, og vi leverer gennemarbejdede, kvalitetssikrede og skræddersyede løsninger tilpasset netop dit projekt.

Kontakt os og hør mere…

Søren Holst
Udviklingsdirektør, partner
Mobil +45 2321 5793
sh@geopartner.dk
Rasmus Hjorth Andersen
Landinspektør, teamleder Geopartner Inspections
Mobil +45 4272 9932
rha@geopartner.dk