I Geopartner Inspections løser vi mange forskellige inspektionsopgaver inden for klima, infrastruktur, forsyning og ejendomme. Fællesnævneren for vores arbejde er høj kvalitet og professionel rådgivning, uanset om vi foretager inspektion med drone, GPS eller laserscanner. Vi gør det nemt at foretage inspektioner, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer.

Hvordan udfører vi inspektioner?

Vi fremskaffer data, som med traditionelle metoder er svært tilgængelige. Vi investerer løbende i ny high-end teknologi og tager hånd om hele processen – lige fra indledende rådgivning til tilladelser, forsikringer og databehandling. Det giver dig større sikkerhed, hurtigere responstid, lavere omkostninger og markant bedre inspektionsmateriale end ved traditionelle inspektioner.

Med udgangspunkt i jeres behov leverer vi komplette, tilpassede og integrerbare løsninger. Efter inspektionen modtager du behandlet data i høj kvalitet med fokus på kvalitet og nøjagtighed, så du kan evaluere materialet og bruge den nye viden som fundament for værdiskabende tiltag. 

Vi rådgiver og skaber løsninger ud fra et 360 graders perspektiv, hvor vi bruger vores ekspertise og erfaring til at inddrage de virkemidler og samarbejdspartnere, der er nødvendige for at sikre en komplet og optimal løsning, der skaber værdi for dig nu og i fremtiden.

Om du arbejder med forsyning, infrastruktur, klima, ejendomsadministration eller noget femte, så tøv ikke med at dele dine udfordringer med os – vi er specialister i at udvikle den rette løsning for vores kunder.

En del af en større sammenhæng

Bag Geopartner Inspections står Geopartner Landinspektører – et af landets førende rådgivende landinspektørvirksomheder med over 250 ansatte i hele Danmark. Dette giver os fleksibilitet og mulighed for at trække på hinandens ekspertise. Hos Geopartner Landinspektører får vi vores viden om traditionel landinspektørfaglighed – en viden der ofte er uvurderlig i vores arbejde.

Sammen står vi stærkt og er klar til at simplificere dine komplekse inspektioner.

Landsdækkende service

Vi har kontorer i hele Danmark, så vi kan tilbyde landsdækkende service af højeste kvalitet.