Nyt online kort-produkt viser landbevægelser over hele Europa

Et nyt flot online kort-produkt fra EU er blevet frigivet. Produktet hedder EGMS (European Ground Motion Service) og viser bevægelsen af landoverfladen for hele Europa.

EGMS er et nyt online kort-produkt fra EU

Information om landbevægelse og sætningsrater er meget vigtig information i mange brancher. Fx kan disse data give stor værdi ifm. havneudvidelsesprojekter, hvor man gerne vil kende det historiske bevægelsesmønster for havnen. Det kan også være et tunnelbyggeri, hvor man ønsker at dokumentere påvirkningen af omkringliggende bygninger, eller det kan være til brug for klimatilpasningsprojekter, hvor der kan være behov for viden om bevægelser af kystbeskyttelsesanlæg.

I Geopartner Inspections har vi igennem de seneste år kunnet levere skræddersyede beregninger af landbevægelse ved brug af den samme teknologi, som ligger til grund for det nye EGMS-produkt. De nye data fra EGMS vil løbende blive integreret i vores platform Map GM.

Start din søgning efter landbevægelsesdata i EGMS

EGMS er et fantastisk produkt fremstillet efter Europæisk skala og med en årlig ajourføring p.t. garanteret frem til år 2030. EGMS er det oplagte sted at starte sin søgning efter dokumentation for landbevægelses- og sætningsmønstre. Det vil dog for de fleste brugere hurtigt vise sig, at der er behov for en mere skræddersyet løsning, som kan tage højde for konkrete lokale forhold, og her kan Geopartner Inspections hjælpe, bl.a. med:

Radarreflektorer indsamler satellitdata til beregning af landbevægelser lokalt

Skynd dig at prøve kræfter med det flotte nye EGMS-produkt og kontakt os gerne for en snak om, hvor vi kan hjælpe dig videre med konkrete skræddersyede løsninger til brug for dit projekt.

Se EGMS kortet her

Kontakt mig for mere viden landbevægelser beregnet ud fra satellitdata:

Rasmus Hjorth Andersen
Landinspektør, teamleder Geopartner Inspections
Mobil +45 4272 9932
rha@geopartner.dk