Nyansat radar-ekspert styrker Geopartners satellit-forretning

Vi er glade for at kunne meddele, at Geopartner d. 15. oktober har ansat Vincent Phelep, som er ekspert i processering og tolkning af billeder fra radar-satellitter.

Vincent er uddannet ingeniør fra DTU Space. Han kommer fra Frankrig, og har studeret både i hans hjemegn Bordeaux og i Nantes. Han ankom til Danmark for 3 år siden for at studere jord- og rumfysik ved DTU. Her besluttede han hurtigt at fokusere på radar-teknologier og satellitmålinger.

Vincent vil sammen med de øvrige dygtige medarbejdere på området arbejde med at videreudvikle Geopartners beregningskapacitet. Målet er, at Geopartner skal kunne levere på alle ønsker, som kunderne måtte have til beregning, kortlægning og dokumentation af landbevægelser, herunder også fremstilling, opsætning, indmåling og tolkning af data fra radarreflektorer.

Vincent’s kandidatafhandling tog afsæt i Århus som projektområde, og omfattede bl.a. besøg hos Geopartners nære samarbejdspartner Geo. DTU Space kvitterede med et 12-tal for afhandlingen og præsentationen ved eksamen.

Det er derfor noget nær det perfekte match med Geopartner, som i et tæt samarbejde med Geo og DTU Space gennemfører et projekt, som støttes af det Europæiske Rumorganisation ESA, der også har Århus som projektområde.

Stort og varmt velkommen til Vincent!