Geoforum konference: Besøg Klimatorium og hør om potentialet i brugen af satellitdata fortalt gennem praktisk opgaveløsning (udsat…)

Konferencen er udsat, nyt dato følger

I et arrangement afholdt af Geoforum i Klimatorium i Lemvig, vil Klimatorium og Geopartner Inspections i fællesskab prøve at sætte fokus på, hvordan et forbedret datagrundlag kan skabe værdi i forskellige sektorer. Du kan samtidig opleve det spændende byggeri samt høre historien bag Klimatorium.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er klimatorium.png
Klimtorium i Lemvig , hvor Geoforum afholder arrangement med indlæg fra både Klimatorium og Geopartner Inspections

Fra Geopartner Inspections vil vi forklare de praktiske teknologiske muligheder i anvendelsen af satellitdata , og hvilken værdi de giver, på en ikke alt for teknisk eller akademisk måde, og i stedet koble dem til praktiske anvendelser bl.a. indenfor forsyning og andre sektorer.

Eksempelvis er pålidelige højdedata et fokusområde for Geopartner Inspections – og højder indgår i rigtig mange sammenhænge. Hør om hvad det betyder, og hvordan pålidelige (fremskrevne) højdedata bl.a. vil være til gavn i fremtidens klimasikringsprojekter.

Oplægget henvender sig til beslutningstagere men også personer, der arbejder med opmåling og databehandling vil kunne få ny og brugbar viden med fra mødet.

Herudover vil vi også se på eksempler udenfor Klimatorium regi på den værdiskabende innovation, som Geopartner Inspections har udfoldet i arbejdet med satellitdata.

Vi håber, mange møder op, så at vi kan få en god dialog om mulighederne – og prøve at kigge ind i fremtiden sammen.

Tilmelding og yderligere beskrivelse af arrangementet på linket her